top of page

Utställning på Galleri Värmland

Min första egna utställning - Värmland är temat vilket passar bra på just Galleri Värmland.

foto: Lena Richardsson (nwt)

Det faller sig ganska naturligt. Vi bor ju i Värmland, jag målar mestadels väldigt värmländska motiv och det är mycket av vemodet från norra Värmland med gamla hus som är övergivna och som gifter sig så bra med den värmländska naturen.


Utställningen gick förvånansvärt bra trots det ostadiga vädret. Det skulle vara fint väder hela helgen, förutom på vernissagen, då skulle det såklart spöregna, men det blev hyfsat väder ändå och det kom en hel del besökare.


Några sålda, några inte! Jag är nöjd med resultatet, det viktigaste är att det är gjort och att bilderna har fått visa upp sig.


Jag fick två helsidor i två tidningar vilket jag är mycket tacksam för.


Sen avslutades kvällen såklart med nära vänner samt min konstkollega Marie Hettwer som hade utställning samtidigt på Galleri Mats Bergman som ligger bara ett stenkast ifrån galleriet där jag hade utställning.

55 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page