top of page

Vernissage med över 500 gäster!

Uppdaterat: 3 okt. 2023


Konstutställning på Grand Galleri med Daniel Zausnig och Erik Hjorth
Grand Galleri Hjorth Zausnig

Vår utställning på Grand Galleri i Karlstad överträffade våra förväntningar på ett minst sagt imponerande sätt!


Dörrarna öppnades klockan 17:00, och redan en timme innan var kön hela 20 meter lång.

Det var helt fantastiskt att så många människor ville delta och var så entusiastiska att de var villiga att stå i kö för att komma in.


Vi räknade till ungefär 500 besökare som kom under fredagskvällen, vilket var helt otroligt! Det tackar vi er alla för!


Kvällen präglades av en mängd spännande diskussioner och möten med trevliga människor.Öppningen av utställningen invigdes av vår fantastiska gallerist, Erik Björk (känd som Birra), som välkomnade alla. Efter hans välkomsthälsning startades musiken, och vi skålade i bubbel för att fira kvällen.


Utställningen var en gemensam utställning där vi, Daniel Zausnig och Erik Hjorth, visade upp våra konstverk i en annorlunda miljö.


Vi är oerhört tacksamma för det stora intresset och den positiva respons som vi fick under denna minnesvärda kväll. Det var verkligen en unik upplevelse som vi aldrig glömmer!


Utöver utställningen så höll vi även en tävling där vi lottade ut en gemensam målning av mig och Erik signerat "Pojke" vilket blev en stor grej med enorm spridning, detta kunde man även läsa om i den superfina artikeln av Lena Richardsson i NWT där vi fick ett dubbeluppslag i papperstidningen!


Se filmen på YOUTUBE om konstkuppen, kuppen om konstverket som lottades ut på vernissagen.
51 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page