top of page

Mitt konstår 2023Det finns få saker som är lika tillfredsställande som att se ens skapelser väcka glädje och uppskattning hos andra. För mig har året som gått varit en fantastisk resa fylld med konstnärlig utveckling och oväntade möjligheter.


Allt började med ett överraskande erbjudande att delta i en samlingsutställning på Konst i Karlstad (KIKA) med kort varsel. Att stå sida vid sida med andra begåvade konstnärer och skulptörer var en inspirerande start på året. Mina akvareller fann sina nya hem och glada ägare – en känsla som aldrig upphör att vara magisk.


Våren blomstrade på ett speciellt sätt när jag och Erik Hjorth fick möjligheten att återigen dela en utställningslokal, denna gång tack vare en inbjudan från Säffle Konstförening. Platsen var inte bara unik utan gav också en särskild atmosfär till vår konst som vi inte tidigare hade upplevt.


Men höjdpunkten av mitt konstår var utan tvekan utställningen på det nyöppnade Galleri Grand mitt i hjärtat av Karlstad. Köerna ringlade sig långa utanför innan vi ens hunnit öppna dörrarna. Att se den överväldigande responsen från besökare var en upplevelse som fyllde mitt hjärta med glädje. Erik Birra Björk, galleristen, kunde knappt tro sina ögon när han fick se den enorma publiken vi drog till galleriet.Förutom utställningarna har jag och Erik också haft öppen ateljé, välkomnande besökare till våra skaparutrymmen och organiserat härliga konstmingel.


Tillsammans har vi förberett inför kommande utställningar under 2024 och ser fram emot att möta nya utmaningar och skapa ännu mer konst i det kommande året.


Tack för ett fantastiskt år och jag önskar er alla ett underbart nytt år!

39 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page