top of page

Akvarellkurs - Att måla mörka landskap

Detta är min tredje akvarellkurs, där fokus denna gång låg på att skapa mörka landskap på pappersark i fullstorlek.


Under kursens gång delade jag med mig av mina personliga metoder och tekniker som jag själv använder för att skapa mina målningar. Målet var att vägleda och inspirera de tre entusiastiska deltagarna genom att introducera dem till en rad olika tekniker som kan användas för att framkalla olika effekter och resultat.


Vi utforskade de subtila nyanserna av mörka landskap, där akvarellmålningens magi verkligen kommer till sin rätt. Från att behärska penseldragens konst till att förstå färgernas dans på papper, var kursen en kort resa genom min värld i Ateljén.


Denna akvarellkurs var inte bara en lektion i teknik, utan också en resa in i konstens djupare dimensioner. Genom att dela min passion för konstens värld inspirerades de tre deltagarna att utforska och uttrycka sig själva genom sina egna konstverk.


Sammanfattningsvis var denna akvarellkurs en odysse genom konstens rika landskap, där varje konstnär lämnade med inte bara tekniska färdigheter utan också en fördjupad förståelse för sitt eget konstnärliga uttryck.17 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page